Frambozen-chiajam

Frambozen-chiajam

Voor deze jam heb je echt maar 5 minuten nodig (ok en een uurtje wachttijd)! En deze is ook nog eens zonder geraffineerde suikers of andere additieven.

Je hebt nodig

250 gram diepvries frambozen, ontdooid (klinkt gek, maar, dit is echt beter ;))
2 el chiazaad
2 el ahornsiroop

kleine weckpot

Zo maak je het

Pureer de ontdooide frambozen met een vork fijn. Voeg de ahornsiroop toe en roer goed door elkaar. Doe in een weckpot 2 el chiazaad en giet daar het frambozengoedje bij. Roer goed door elkaar, echt heel goed, anders krijg je klontjes. Laat een paar minuten staan en roer nogmaals goed door elkaar. Zie je geen klontjes meer? Zet hem dan in de koelkast en over een uur heb jij heerlijke zelfgemaakte jam!

P.S. deze jam kun je ook heel goed gebruiken voor taarten of cakes als tussenlaag.

ENJOY!

Terug naar Recepten