Pink oats

Pink oats

In de herfst en winter zijn warme ontbijtjes echt een must! Dit roze pareltje is warm, voedzaam en superlekker. Perfect voor druilerige grijze dagen!

Je hebt nodig

5 el havermout
200 ml amandelmelk
1 el agavesiroop
1/2 tl Chinese 5 spice kruiden (van Jonnie Boer) of kaneel
1/2 tl vanillepoeder
150 gram diepvries bosbessen (doosje AH, blauwe bes/framboos)
fruit voor garnering
3 tl cashewnoten pasta of andere notenpasta

Zo maak je het

Doe de havermout, vanillepoeder, 5-spice kruiden en amandelmelk in een pannetje en verwarm deze op laag vuur. Roer met een houten lepel voortdurend door elkaar. Als het wat dikker is geworden, voeg dan de bosbessen toe en blijf roeren. Het duurt even voordat de de havermout op temperatuur is door het diepvriesfruit. Voeg dan de agavesiroop toe, roer nog even om en giet het in een kommetje. Garneer met fruit en een paar theelepels notenpasta. Op de foto: blauwe bessen, kiwibessen en rode bessen.

EET SMAKELIJK!

Terug naar Recepten