
Een gezonde variant op de ouderwetse wentelteefjes. Ook geschikt voor vegans!
Je het nodig
6-8 sneetjes brood (zonder meuk: bijv. desembrood of speltbrood)
2 el speltmeel (of een andere meelsoort)
200 ml ongezoete plantaardige melk (bijv. amandelmelk)
1 tl kaneel
1/2 tl vanillepoeder
1 el ahornsiroop
snuf zout
kokosolie om in te bakken
Zo maak je het
Meng melk, meel, kaneel en zout in een vierkante schaal (zodat je er een brood in kunt leggen) met een vork goed door elkaar. Verwarm wat kokosolie in een koekenpan. Doop een snee brood in het mengsel aan beide kanten en leg hem in de pan. Bak aan beide kanten mooi bruin (er moet een beetje een korstje op komen).
Serveer met banaan of ander vers fruit, amandelpasta, ahornsiroop, yoghurt of een andere topping die je lekker vindt.
EET SMAKELIJK!